Vermiste personen

gooisch recherchebureau vermiste personen

Debiteuren

Een klant heeft goederen afgenomen maar nog niet betaald. Aanmaningen komen niet aan en het blijkt dat het opgegeven adres niet klopt, de klant is recentelijk verhuisd of erger, met de noorderzon vertrokken.
Hoe iemand ook zijn best doet, vaak is er wel een spoor terug te vinden waarna deze klant weer op zijn betaalplicht gewezen kan worden.

Familie en Vrienden

Soms raak je familie of vrienden simpelweg uit het oog. Belangrijke gebeurtenissen zoals trouwen, kinderen krijgen en carrière doet de relatie verwateren. Een drukke tijd is aangebroken met weinig gelegenheid om de oude banden in stand te houden.
Na jaren en jaren als de druk op de ketel afneemt komt de nieuwsgierigheid en spijt. Hoe is het met …. vergaan? Waar zou die nu wonen? Leeft hij/zij nog?
Gemiddeld verhuisd men in Nederland om de zeven jaar, wie weet is de persoon wel geëmigreerd. Meestal is er echter wel een papieren spoor te vinden aan de hand waarvan weer een ontmoeting kan plaatshebben.

Verloren Liefdes

Het kan zomaar gebeuren. Tijdens een uitstapje, dienstreis of vakantie kom je iemand tegen en er is een klik. Je hebt een fijne avond om nooit te vergeten maar je was er niet op voorbereid en durfde niet aan jezelf toe te geven dat dit toch wel meer was dan een toevallige ontmoeting.
Eenmaal thuis komt de spijt. Het was toch wel heel erg leuk samen, alleen is maar alleen, zou hij/zij ook deze gevoelens hebben?
Aan de hand van wat summiere gegevens zoals waar was de ontmoeting, is er een naam en wie weet zelfs een foto kan de zoektocht beginnen.

Weglopers

Heetgebakerde pubers, verliefde tieners, het leven is oneerlijk en tijdens een uit de hand gelopen huiselijke ruzie trekken ze de deur achter zich dicht. Als de gemoederen bedaard zijn komt de spijt, bij de ouders en hopelijk ook bij het kind. Als ze niet terugkomen slaat de onzekerheid toe. Waar zijn ze, zijn ze wel veilig, geen verkeerde vrienden of milieu, loverboys of nog erger.